Rólam

 

portre4kicsiEgy fotó, vagy a monitor sajnos nem tud ízeket, illatokat közvetíteni (bár egyszer fog tudni, ebben biztos vagyok), ezt a “kisebb” akadályt próbálom minden egyes alkalommal legyőzni, amikor képet készítek magazinoknak, vagy ide a blogra. Elétek varázsolni az ételt olyan csábítóan, ahogyan az itt áll előttem az asztalon. Ezt teszem szinte nap, mint nap 2007 óta.

Az eltelt évek alatt lehetőségem nyílt arra, hogy hobbimból igazi munka váljék, két kisgyerek anyukájaként nem is nagyon tudok ennél praktikusabb állást elképzelni magamnak. Megszámlálhatatlan mennyiségű receptet próbáltam ki, formáltam a magam ízlésére, vagy találtam ki az elmúlt időszakban. Rengeteget tanultam, tapasztaltam az alapanyagokról, táplálkozásunkról. Ezt a tudást szeretném felhasználni arra, hogy olyan recepteket osszak meg másokkal, amelyek egészségesek, fogyni lehet velük, amelyekkel teljes értékű étrendet követhetünk (nem kúraszerűen, hanem folyamatosan), lemondások nélkül, élvezetesen.

A konyhában szeretek mindent, ami friss, egészséges, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, sallangmentes. Jelszavam: “Slow food, slow carb”. Azaz válts természetesre, egyél valódi ételeket!